Stadion pun kao šibica, Medunjanin zabio Atletico Madridu B, pa dobio novi nadimak - Mitski igrač

Novi pogodak Harisa Medunjanina

Stadion pun kao šibica, Medunjanin zabio Atletico Madridu B, pa dobio novi nadimak - Mitski igrač

Eldar Ganibegović

Haris Medunjanin danas je postigao novi gol. Ovaj put na red je stigao B tim Atletico Madrida, a navijači Castellona dali su mu nadimak "Mitski igrač".

U okviru 9. kola španske Primere RFEF - Grupa 2 (treći rang), Castellon je ugostio B tim Atletico Madrida i slavio s 2:0.

Već u šestoj minuti domaći tim je stigao u vodstvo kada je pogodio Haris Medunjanin i stadion digao na noge.

Konačan rezultat je u 70. minuti postavio Gil.

Haris Medunjanin izašao je desetak minuta prije kraja, a jedan navijač ga je na Twitteru prozvao Mitskim igračem.

Oglasi

"Medunjaninu treba dugo vremena da napravi odluku. Svaka lopta koja mu dođe čini se sporijom nego kada to rade drugi saigrači, ali znate da će Bosanac uvijek poboljšati vašu igru. Dati će vam ono nešto što treba dati. Mitski igrač", napisao je.

S 25 bodova iz devet utakmica Castellon je prvi na tabeli i korača ka plasmanu u Segundu. Ibiza prati u stopu s dva manje, dok Malaga ima 20.

Podsjetimo, 38-godišnji Meduanjanin je u Castellon stigao iz Zwollea ovog ljeta, a ranije je nosio dresove Cincinnatija i Philadelphije u SAD. Od reprezentacije BiH oprosio se 2018. godine dolaskom Roberta Prosinečkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi