Haris Medunjanin postigao maestralan gol u pobjedi svog tima
Medunjaninu je ovo bio prvi gol u sezoni

Bh. nogometaš je preciznim udarcem savladao golmana Minnesote

Haris Medunjanin postigao maestralan gol u pobjedi svog tima

S. Pašalić

Philadelphia Union je u okviru 16. kola MLS-a odigrala utakmicu u gostima protiv Minnesote i slavila sa 3:2.

Za Philadelphiju igra i bh. nogometaš Haris Medunjanin koji je u utakmici protiv Minnesote bio strijelac drugog gola.

Gosti su poveli golom Monteira sa bijele tačke u 18. minuti, a Minnesota je izjednačila deset minuta kasnije golom Dotsona.

U 44. minuti Haris Medunjanin je maestralno izveo slobodni udarac i iznenadio golmana domaćih te je doveo svoj tim u vodstvo od 2:1.

Minnesota je ponovo stigla do izjednačenja u 77. minuti kada je Molino pogodio za 2:2, a pobjedu Philadelphiji je donio Trusty golom u 86. minuti.

Philadelphia Union je trenutno vodeći tim Istočne Konferencije sa 28 bodova iz 16 odigranih kola. Medunjaninu je ovo bio prvi gol u sezoni, a upisao je i četiri asistencije.

Top Komentari

Nany
To je gol za pobjedu, a ne gol u porazu (Zlatan). Haris je NAŠ, Zlatan nije, a nije ni Mesi !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi