Haris Seferović pojačava Sampdoriju?

Želi ga tim iz Genove

Haris Seferović pojačava Sampdoriju?

Nesuđeni bh. reprezentativac Haris Seferović vjerovatno će se vratiti u Seriju A.

Čelnici Sampdorije su u potrazi za novim rješenjem na napadačkoj poziciji jer je navodno prihvaćena ponuda Leicester Cityja za Edera, a na njegovo mjesto trebao bi stići Haris Seferović iz Eintracht Frankfurta. 

Ovaj Švicarac je u dosadašnjem dijelu Bundeslige postigao tri gola i upisao pet asistencija, a ljudima iz Sampdorije je drugi izbor nakon što je prethodno ponudu odbio Alberto Paloschi koji nastupa za Chievo. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Seferović je u svojoj karijeri već imao priliku nastupati u Italiji, tačnije za Fiorentinu, Lecce i Novaru iz koje je bio prešao u Real Sociedad. Član Eintrachta iz Frankfurta je od ljeta 2014. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi