Seferović je imao priliku da uništi Barcinu sezonu, ali je promašio nemoguće

Mogao bi sanjati ovaj promašaj

Seferović je imao priliku da uništi Barcinu sezonu, ali je promašio nemoguće

E. Škorić

Nevjerovatno šta reprezentativac Švicarske večeras nije iskoristio.

Barcelona i Benfica odigrali su 0:0, što znači da u zadnjem kolu katalonskom timu igra isključivo pobjeda u Minhenu protiv super moćnog Bayerna.

Ima naravno Barcelona i dalje šanse, dva boda više od portugalskog rivala i uostalom nadat će se da Dynamo Kijev može nešto da uradi u Lisabonu, a da će Xavijevo trenersko znanje pomoći da se sruši njemački gigant.

U Barceloni bi izgubili sve nade da je nakon kontre u 94. minuti Seferović uspio pogoditi, ali je promašio nemoguće.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ukoliko se kojim čudom Benfica ne plasira dalje, Seferović će do kraja života sanjati ovaj momenat sa Camp Noua...

[twitter]https://twitter.com/SiaranBolaLive/status/1463264541031100417[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mehinaldo
Ovo je razlika izmedju prosjecnih napadaca i onih vrhunskih rondu se odbije lopta on prebaci golmana iz nikakvih situacija zabija protiv vilareala losa igra jedna odbijena lopta iz presinga i on da gol a seferovic se prepao sanse i to je to
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi