Haris Vučkić našao novi klub

Fudbaler porijeklom iz BiH

Haris Vučkić našao novi klub

Haris Vučkić, slovenački reprezentativac koji je porijeklom iz BiH, promijenit će sredinu na kraju szeone.

Fudbaler koji je ranije bio na radaru N/FSBiH od 2017. godine nastupa za Twente, a igre u Eredivisiji su mu na kraju donijele transfer u Španiju, tačnije u redove Real Zaragoze.

Vučkić nije potpisao novi ugovor s Twenteom i kao slobodan igrač odlazi u redove ovog španskog tima s kojim je, navodno, dogovorio sve uslove.

"Njegovi finansijski zahtjevi su bili previsoki za Twente, a to je na kraju iskoristila Zaragoza. Već je potpisan predugovor", pišu mediji u Španiji.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Budući Vučkićev klub se trenutno nalazi na drugom mjestu u Segundi i po svemu sudeći će se od sljedeće sezone takmičiti u najjačem rangu španskog fudbala.

U aktuelnoj sezoni Vučkić je u 25 nastupa zabio 11 golova za Twente.

Top Komentari

Adnanos
Bilo je davno ali dok su se pojavile spekulacije da bi mogao za Bosnu on je sve dementovao i rekao da ce igrati za Sloveniju. Tada je igrao za Newcastle
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi