Real Madrid pregazio Real Zaragozu

Kraljevi u četvrtfinalu Kupa Kralja

Real Madrid pregazio Real Zaragozu

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u četvrtfinale Kupa Kralja nakon što su večeras pobijedili u gostima Real Zaragozu sa 4:0. 

Kraljevi su sjajno otvorili utakmicu i već nakon prvog poluvremena riješili dosta toga. Poveli su u 6. minuti kada je mrežu domaćih zatresao Varane, a konačan rezultat prvog dijela postavio je Lucas Vazquez u 32. minuti.

U nastavku meča Real nije dizao nogu s papučice gasa pa je došao do još dva pogotka. Strijelci su bili Vinicius Junior u 72. i Karim Benzema u 79. minuti.

Osim Reala danas su se u četvrtfinale Kupa Kralja plasirali Valencia, Villarreal, Granada i Real Sociedad. Jučer je to pošlo za rukom ekipi Athletic Bilbaa koja je porazila u gostima Tenerife.

Posljednja dva susreta osmine finala igraju sutra navečer Barcelona i Leganes odnosno Mirandes i Sevilla.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Real ima takav roster igrača , da sebi mogu priuštiti i jednog Balea na tribinama . Ako ne idu golovi napadačima , onda zabijaju stoperi , vezni igrači ! Strasni su ! Prvi favoriti i za la ligu i ligu prvaka !
8 5
I_st
Tako to radi najbolji klub na svijetu
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi