Harmandić karijeru nastavlja u Coburgu

Dogovorena saradnja

Harmandić karijeru nastavlja u Coburgu

A. Beganović

Nekadašnji bosanskohercegovački rukometni reprezentativac Adnan Harmandić karijeru će naastaviti u redovima njemačkog drugoligaša Coburga.

Harmandić u Coburg dolazi iz Wetzlara, a čelnici ovog njemačkog kluba uvjereni su da će im naš rukometaš biti od velike pomoći u narednoj sezoni u kojoj imaju ambicije izboriti plasman u Bundesligu.

"Adnan je dobar igrač, koji ima mnogo individualnih kvaliteta i sigurni smo da će naš tim učiniti boljim", izjavili su u Coburgu, dok je Harmandić kratko istakao:

"Mogao sam ostati u Bundesligi, no svidio mi se plan Coburga."

Podsjetimo, Harmandić je karijeru počeo u Zenici, a pažnju na sebe skrenuo je nastupajući za Izviđač. Nastupao je još sa Bosnu, Gorenje, Bjerringbro-Sildeborg, te Wetzlar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.