Šta se dešava s Kaneom? Trener tvrdi da ne zna, navijači misle da laže, počeli su i s uvredama

Spreman da ode

Šta se dešava s Kaneom? Trener tvrdi da ne zna, navijači misle da laže, počeli su i s uvredama

E. Škorić

Engleski reprezentativac Harry Kane nije bio jučer u sastavu Tottenhama, koji je i bez njega slavio protiv Manchester Cityja s 1:0.

S obzirom da Kane nije igrao protiv Cityja, to je potaknulo nagađanja da će zaista preći u redove tima s Etihada, s obzirom da ga već neko vrijeme pokušavaju dovesti i da nude Spursima čak 150 miliona eura.

Kane je frustriran nedostatkom klupskih ambicija i jasno je poručio da želi da ode u klub s kojim će se boriti za trofeje, a navodno je i prvi trening Tottenhama propustio upravo zbog toga kako bi pokazao da mu je u cilju transfer.

Na kraju se Englez vratio treningu u subotu, no radilo se o individualnom treningu, jer je napadač bio u izolaciji nakon povratka s odmora na Bahamima.

Očekivalo se da bude barem među rezervama jučer, ali se to nije dogodilo.
"Nastavlja s pripremama. Harry mora raditi, danas je trenirao i radit će dok ne bude spreman. Je li na stadionu? Trenirao je ujutro, ne znam njegove planove", rekao je prije utakmice trener Tottenhama, Nuno Espirito Santo.

Mnogi navijači i novinari ne vjeruju Santu, smatraju da je Kane na putu odlaska.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navijači Tottenhama su razočarani u legendu, pa su mu pjevali tokom vodstva protiv Cityja i nakon pobjede: "Gledaš li ovo Harry?".

Iako je mnogo dao za Tottenham, kako to obično biva na kraju će ga proglasiti izdajicom ako na kraju potpiše za City, a sve su prilike da hoće.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
sve si dobro reko osim sto ubroja Benzemu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi