Odbio Tottenham: "Želim da idem samo u veliki klub"

Pau Torres ostaje Villarrealov

Odbio Tottenham: "Želim da idem samo u veliki klub"

E. Škorić

Defanzivac Villarreala i španski reprezentativac Pau Torres nije želio da pređe u Tottenham.

Iako je Tottenham bio spreman da aktivira otkupnu klauzulu za ovog igrača, on je odbio mogućnost da zaigra u londonskom klubu.

Prema pisanju ugledne Marce, stoper ovog ljeta ne namjerava napustiti Žutu podmornicu, ali bi o transferu razmišljao samo ako stigne ponuda iz, kako je sam igrač rekao, "velikog kluba".

Očito da Torres londonsku momčad ne smatra velikim klubom pa je radije ostao u Villarrealu s kojim je osvojio Evropsku ligu prošle sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Tottenham je bio spreman da ga plati 45 miliona eura uz pet miliona bonusa, ali 24-godišnjak čeka na ponudu koja će doći iz nekog od velikih timova. Za njega Tottenham to nije.

Top Komentari

Kapak
Koji konj
2 8
Jupp
Ne bi se protivio da igra u “velikom” City-ju ili PSG-u
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi