Tottenham sprema žestoku kaznu za neposlušnog Kanea
Foto - EPA

Iznevjerio klub

Tottenham sprema žestoku kaznu za neposlušnog Kanea

M. Šljivak

Napadač Tottenhama Harry Kane (28) nije se pojavio na današnjem treningu londonskog kluba.

Sjajni fudbaler se jutros trebao vratiti klupskim obavezama nakon odmora, ali se on nije pojavio i jasno je pokazao da ne želi više nositi dres Spursa.

Sky Sports tvrdi da Kane smatra kako ima džentlmenski sporazum sa klubom o odlasku ovog ljeta, no u Tottenhamu ne žele ni da čuju za ovu opciju.

Prvi čovjek kluba Daniel Levy jasan je kako Kane nije na prodaju i da nema govora o njegovom odlasku iz Londona.

Činjenica da se nije pojavio u klubu mogla bi Kaneu donijeti žestoku kaznu. List Standard navodi da mu klub sprema žestoku kaznu zbog kršenja pravila ugovora, ali nisu naveli kakva bi to kazna mogla biti.

Vjerovatno se u ovoj situaciji radi o finansijskoj kazni koja će zavisiti od narednih poteza sjajnog napadača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Harry Kane silno želi da se pridruži Manchester Cityju. Smatra da je došlo vrijeme da osvaja trofeje i da u Tottenhamu to ne može učiniti. Građani su za njegove usluge spremni izdvojiti 100 miliona funti.

Kane je ponikao u dresu Spursa. Za prvi tim odigrao je 336 utakmica i postigao je 221 gol, ali nije osvojio nijedan trofej.

Top Komentari

emanuelmacron
ma ovoj isti igrac kao Dzeko cak je Dzeko puno jaci uskoku i udarcu glavom,ali eto hocega ,al u engleskoj u italiji bi sjedio ,cuj 100000 funti.
3 3
JuventinoBK
Tot nije ni k od kluba, na njegovom mjestu nema te kazne za koju bi igro vise za njih. Sto je dosta, dosta je. Godinu bi presjedio, ako treba i do kraja ugovor
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi