Harry Kane najbolji igrač 4. kola Lige prvaka

Završeno glasanje

Harry Kane najbolji igrač 4. kola Lige prvaka

Napadač Tottenhama Harry Kane izabran je za najboljeg fudbalera 4. kola Lige šampiona.

Podsjetimo, Kane je odigrao sjajan meč protiv PSV Eindhovena na Wembleyju te je sa dva gola u samom finišu meča donio preokret svom timu protiv holandske ekipe i na taj način Pijetlove ostavio u trci za osminu finala.

Inače, osim Kanea u konkurenciji za najboljeg igrača proteklog kola bili su Milan Pavkov iz Crvene zvezde, Riyad Mahrez iz Manchester Cityja i Karim Benzema iz Real Madrida.

Svemu dodajmo da Kane u dosadašnjem dijelu Lige prvaka ima četiri postignuta pogotka, a njegova ekipa u narednom kolu igra na domaćem terenu protiv Intera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

avatar
Pavkov je zasluzio, ebo te Kane namucili se sa PSV.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi