Nevjerovatna ponuda Manchester Cityja za Harryja Kanea
Foto - EPA

Spremni ponuditi dvije zvijezde

Nevjerovatna ponuda Manchester Cityja za Harryja Kanea

M. Šljivak

Harry Kane najavio je mogućnost odlaska iz Tottenhama u ljetnom prijelaznom roku.

Sjajni napadač nezadovoljan je činjenicom da Spursi ne osvajaju trofeje, a on do kraja karijere želi podići i neki trofej.

Zbog toga je Kane odlučio razgovarati sa prvim čovjekom kluba Danielom Levyjem i pred njim će izraziti želju za odlaskom iz redova Tottenhama.

"Razgovarat ćemo, to je sigurno. Nadam se da nakon 16 godina imamo dobar odnos i da možemo iskreno o svemu razgovarati", rekao je Kane i nastavio je:

"Ne znam šta će se desiti. Daniel Levy možda odluči da me proda. Možda razmišlja: Ako mogu dobiti 100 miliona funti, zašto ne? Možda toliko neću vrijediti u naredne dvije ili tri godine", smatra Kane.

Želja je igranje Lige prvaka i velikih utakmica.

Oglasi

"Želim igrati Ligu prvaka. Želim biti dio velikih utakmica. Nikad nisam rekao da ću zauvijek ostati u Spursima, ali nisam rekao ni da ću otići. Isto tako, ne želim da se na kraju karijere zbog nečeg kajem".

Na kraju je Kane dodao:

"Smatram da mogu igrati još sedam ili osam godina. Uvjeren sam da mogu biti još bolji i da mogu poboljšati brojke koje trenutno imam".

Engleski mediji tvrde da je City pripremio zaista spektakularnu ponudu Tottenhamu za Kanea. Spremni su za njega dati Raheema Sterlinga i Gabriela Jesusa.

Sterling i Jesus nisu briljirali protekle sezone u dresu Cityja. Pep Guardiola navodno ima namjeru da ih se riješi i klub će ih ponuditi Spursima u zamjenu za Kanea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako bi se ovaj transter zaista i desio to bi bila zaista velika razmjena, a Guardiola bi u Kaneu dobio napadača kojeg već dugo čeka.

Kane je u redovima Spursa odradio 336 utakmica i postigao je fenomenalnih 221 pogodak.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1622622840
Samo lud covjek moze se odrec sterlinga. A to je gvardiola luzer . Zato ce ligu prvaka osvojiti kad ja dobijem nobelovu nagradu
1 0
MUFCDOGROBA
Sterling + Jesus za Kanea? Jel se neko sprda ovdje hahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi