Tri igrača u Cityju otvoreno izrazila nezadovoljstvo trenutnim stanjem

Nisu sretni

Tri igrača u Cityju otvoreno izrazila nezadovoljstvo trenutnim stanjem

E. Škorić

Prema The Athleticu, Gabriel Jesus, Raheem Sterling i Aymeric Laporte nisu zadovoljni svojom ulogom u timu ove sezone.

Pep Guardiola je koristio veliki broj igrača tokom ove sezone i dosta je rotirao, no neki nisu najsretniji zbog toga. Prema pisanju Athletica, Jesus, Sterling i Laporte izrazili su otvoreno nezadovoljstvo trenutnom situacijom.

Uz moguće dolaske, odlasci će biti važni kako bi se nadoknadila financijska ravnoteža i reaktivirali svi igrači u ekipi, a upravo Sterling se smatra jednim o igrača koji će se naći na transfer listi.

Laporte je ove sezone ukupno sakupio 27 nastupa i dao je dva gola, Jesus je je imao 42 nastupa uz 14 golova, a Sterling 49 uz takođe 14 golova. Laporte nije igrao u subotu u finalu Lige prvaka, Jesus je kasnije ušao, dok je Sterling bio starter i na terenu je proveo 77 minuta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City je osvojio Liga kup i Premier ligu, ali nije uspio da osvoji i Ligu prvaka. Građane je u subotu s 1:0 u finalu savladao Chelsea.

Doći će očito do ozbiljnih promjena unutar ekipe tokom ovog ljeta, a neki igrači koje City posebno želi da dovede su Harry Kane iz Tottenhama i Jack Grealish iz Aston Ville.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Yawn.... stvarno ste dosadni hahah same **** drugi Dan ...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti