Kreiran pakt na Ostrvu, nazire se novi klub Harrya Kanea

Odlučio na napusti Tottenham

Kreiran pakt na Ostrvu, nazire se novi klub Harrya Kanea

A. Čaušević

Harry Kane, jedan od najboljih napadača današnjice, je odlučio da napusti Tottenham kako bi konačno počeo osvajati trofeje u karijeri.

Kane će uskoro napuniti 28 godina, dres Tottenhama nosi deset godina uz nekoliko posudbi, ali njegovom strpljenju je došao kraj.

Pijetlovi nisu u stanju da ispune Kaneove lične ambicije pa je ubitačni golgeter odlučio da promijeni sredinu. Kako sada stvari stoje ostat će na Ostrvu.

Daily Mirror navodi da bi njegov naredni klub trebao biti Manchester City, pogotovo nakon postignutog pakta između Građana i Pijetlova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, Tottenham i Man City su dogovorili da u transfer neće biti uključeni drugi igrači, dakle da londonski tim namjerava prihvatiti samo novac, a ne eventualnu razmjenu s drugim igračima.

Tottenhamu će biti neophodan novac kako bi obnovili igrači kadar i doveli dostojnu zamjenu za najboljeg strijelca Premiershipa u prošloj sezoni sa 23 postignuta gola.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti