Keylor Navas se povrijedio, propušta revanš s Bayernom?

Problemi za PSG

Keylor Navas se povrijedio, propušta revanš s Bayernom?

E. Škorić

Kostarikanac je briljirao u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna, no danas se povrijedio.

Navas je na poluvremenu utakmice Strasbourg - PSG (1:4) zamijenjen i postoji opravdan strah kod Parižana da će propustiti utakmicu u utorak.

On je briljirao na golu svog tima u 3:2 pobjedi nad Bayernom, pa će biti veliki hendikep ako ne bude u revanšu između stativa PSG-ovog gola.

Umjesto njega bi u tom slučaju branio Sergio Rico, koji je kvalitetom daleko slabiji od Navasa, što bi bila dodatna prednost Bavaraca, koji i sami imaju velikih problema s povrijeđenim igračima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Osim Navasa, revanš s Bayernom najvjerovatnije će propustiti i Kurzawa, Verratti ili Marquinhos.

Bayern će također biti oslabljen, jer Robert Lewandowski još nije spreman, nema ni Goretzke, Gnabryja, Hernandeza, a upitan je i Coman, koji je zamijenjen danas u meču sa Union Berlinom.

Top Komentari

user1583752673
On ih je i spasio u prvoj utakmici
9 0
papagaj
Ima jedan Erić brani u Želji, vidite sa Amarom da ga posudi
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti