Harry Kane je dobio loše vijesti od šefa
Foto - EPA

Ne pušta ga da ide

Harry Kane je dobio loše vijesti od šefa

M. Šljivak

Napadač Tottenhama Harry Kane (27) javno je izrazio želju za odlaskom iz kluba.

Sjajni fudbaler želi da ode u klub sa kojim ima šanse da osvoji trofeje.

To je jasno poručio u intervjuu nakon završetka protekle sezone.

"Želim igrati Ligu prvaka. Želim biti dio velikih utakmica. Nikad nisam rekao da ću zauvijek ostati u Spursima, ali nisam rekao ni da ću otići. Isto tako, ne želim da se na kraju karijere zbog nečeg kajem", rekao je Kane i dodao je:

"Smatram da mogu igrati još sedam ili osam godina. Uvjeren sam da mogu biti još bolji i da mogu poboljšati brojke koje trenutno imam".

Međutim, prvi čovjek Spursa Daniel Levy nema namjeru da pusti Kanea da ide.

The Guardian piše kako je Levy jasno poručio Kaneu da nema šanse da će ga pustiti bez obzira na ponude i da ga želi u klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kane je ugovorom za Tottenham vezan do 2024. godine, a u proteklom periodu se povezivao sa Chelseajem, Manchester Cityjem i Manchester Unitedom.

Harry Kane je u redovima Spursa odradio 336 utakmica i postigao je 221 pogodak.

Top Komentari

JuventinoBK
Ma kud ce ako dovedu kontea, sampioni su engleske milion posto...a konte samo sto potpiso nije
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi