Šta radi Kane na Wembleyu? Mnogim će pasti u očima

Na meču protiv Češke

Šta radi Kane na Wembleyu? Mnogim će pasti u očima

Admin Čaušević

Harry Kane silno želi da postigne gol za Englesku na Evropskom prvenstvu. 

Kane se našao na udaru kritika poslije meča sa Hrvatskom u prvom kolu, a ništa nije bolje prošao ni protiv Škotske u drugom utakmici grupne faze.

Gareth Southgate mu je dao šansu i protiv Češke od prve minute, ali je u prvom poluvremenu iskazao veliku dozu sebičnosti.

Nakon što Raheema Sterlinga nije uposlio protiv Hrvatske i protiv Češke je u prvom poluvremenu imao idealnu poziciju za asistenciju.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Sterling je bio sam u sredini, samo je čekao loptu da zatrese mrežu, ali ga je napadač Tottenhama ignorisao te je propustio veliku priliku, odnosno pogodio je stativu.

Top Komentari

Adnanos
Gore je uradio Isak za Svedsku protiv Slovacke.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi