Harry Kane ruši Neymarov transfer rekord, cifra je čudesna
Foto: EPA

Kraljevi nude 227 miliona eura

Harry Kane ruši Neymarov transfer rekord, cifra je čudesna

M. Šljivak

Napadač Tottenhama Harry Kane mogao bi narednog ljeta postati najskuplji fudbaler svih vremena.

Rekordnih 222 miliona eura, koliko je PSG platio Barceloni za brazilskog fudbalera Neymara, moglo bi već za nekoliko mjeseci pasti u zaborav.

Kako navode engleski mediji, Real Madrid je spreman da pošalje ponudu za Kanea i to vrijednu čak 227 miliona eura. Ako Spursi pristanu na transfer, sjajni napadač će srušiti Neymarov transfer rekord i postaće najskuplji fudbaler ikad.

Tottenham sa druge strane želi zadržati Kanea. Spremni su mu znatno povećati primanja kako bi ga zadržali u timu, ali to će biti veoma teško sa obzirom na to da za njega interes pokazuju najbolje ekipe svijeta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kane je u karijeri odigrao ukupno 193 utakmice za londonski tim, a postigao je nevjerovatnih 127 golova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Benjamingst
300 miliona je malo jedno 6 miliardi dajte za igraca sport je postao samo za bogate... al sirotinja puni stadione i kasu...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi