"Maguire svaki dan supruzi kaže da je us*an fudbaler, ali da dobro zarađuje jer misle da zna igrati"

Van der Vaartova izjava ponovo hit na Twitteru

"Maguire svaki dan supruzi kaže da je us*an fudbaler, ali da dobro zarađuje jer misle da zna igrati"

E. Čaušević

Manchester United je večeras doživio blamažu na svom terenu jer ih je Liverpool porazio sa 5:0.

Na Old Traffordu gledali smo okršaj najvećih rivala u Premiershipu, a na kraju je Liverpool očitao lekciju Unitedu i slavio je sa 5:0.

Navijači Uniteda nisu mogli ni sanjati da će doživjeti takav debakl od najvećeg rivala, te su na kraju izviždali svoje igrače nakon očajne partije.

Na udaru kritika posebno se našao Harry Maguire koji je ponovo podbacio, a na Twitteru je aktuelna izjava legendarnog Raphaela van der Vaarta koji je jednom prilikom žestoko kritikova engleskog defanzivca.

Van der Vaart tada nije štedio kapitena Uniteda, a navijači ovog kluba ponovo su počeli da dijele njegovu izjavu i poručili su da je Nizozemac bio potpuno u pravu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da Maguire svaki dan kada dođe kući kaže svojoj supruzi: 'Baš sam us*an fudbaler, ali zarađujem ogroman novac i oni stvarno misle da sam dobar u tome'", rekao je Van der Vaart o kapitenu Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Maguire i Jovic su dvije najvece prevare u historiji fudbala.
14 1
Amazon63
Za razliku od tebe ima suprugu a ne kao ti sto si prevario suprugu dok je imala rak futo i ako si dobar fudbaler bio ali si odron od “covjek” .
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi