Ronaldo ne zna da gubi: Može biti sretan što je dobio samo žuti karton zbog nesportskog poteza

Dobio samo žuti karton

Ronaldo ne zna da gubi: Može biti sretan što je dobio samo žuti karton zbog nesportskog poteza

E. Čaušević

Fudbaler Manchester Uniteda gube na svom terenu od Liverpoola sa 4:0 nakon prvog poluvremena.

Redsi su odigrali fantastično u prvom poluvremenu i imaju vodstvo od 4:0 što sigurno niko od navijača Uniteda nije mogao očekivati.

Liverpool je poveo već u petoj minuti kada je Keita pogodio nakon asistencije Salaha. Već u 13. minuti bilo je 0:2, a ovaj put mrežu Crvenih đavola zatresao je Jota.

Gosti su do trećeg gola stigli u 38. minuti kada je u centru pažnje bio danas sjajni Mohamed Salah koji je pogodio za 3:0. Salah je i u petoj minuti nadoknade zatresao De Geu za 4:0 i nestvarnu blamažu Uniteda.

U samom finišu prvog dijela u centru pažnje bio je Cristiano Ronaldo zbog nesportskog poteza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je faulirao Jonesa nakon čega je krenuo da udara loptu iako je sudija svirao faul. Jasno je da je ovaj rezultat i Ronalda izbacio iz takta i dobro je prošao jer mu je sudija dao samo žuti karton.

[twitter]https://twitter.com/strmfoot/status/1452308552937263114[/twitter]

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
HAHAHAHAHA kristina se malo naljutila.Penal mu jedan dajte da malo prodise :D
12 5
King_Kenny
...cist crveni karton iz udzbenika,ali posto se radi o miljenicima FA nije ga dobio...valjda se nadaju da ce ih sa kojim penalom u drugom poluvremenu nekako izvuci...ali kako stvari stoje prije ce primiti jos 4 komada.
12 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi