Hart danas zvanično u novom klubu: Nije da je baš sanjao ovaj potpis...

Odlazi iz Manchester Cityja

Hart danas zvanično u novom klubu: Nije da je baš sanjao ovaj potpis...

Engleski čuvar mreže Joe Hart na pragu je potpisa za novi klub.

Nekadašnji golman Manchester Cityja i čovjek koji je imao sve predispozicije da postane jedan od najvećih golmana Engleske, danas proživljava teške trenutke.

Nakon što se vratio sa posudbe iz West Ham Uniteda, čini se kako će preći u Burnley. Kako prenosi Sky Sport, Hart je kasno sinoć dogovorio posljednje detalje ugovora sa ekipom iz Premiershipa i transfer bi trebao biti ozvaničen danas.

Ovaj golman bi trebao potpisati ugovor na dvije godine sa opcijom produžetka na još jednu, a City će navodno inkasirati oko 3,5 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, za Harta je sve izgledalo super u karijeri do prije dvije godine i dolaska Pepa Guardiole na klupu Manchester Cityja. On je tada otišao na posudbu u Torino, pa u West Ham, ali nijedan od pomenuta dva kluba nije se odlučio da ga kupi.

Čini se kako će Burnley na kraju biti nova nada za 31-godišnjeg golmana koji će pokušati da oživi karijeru u novoj sredini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi