Hart višak u Burnleyju, već se zna gdje ide?
EPA

Napušta Englesku

Hart višak u Burnleyju, već se zna gdje ide?

Engleski golman Joe Hart (32) proživljava najgore dane karijere.

Nekadašnji član Manchester Cityja ove sezone nema niti jedan nastup za Burnley u Premier ligi, označen je kao višak, a njegovoj agoniji mogao bi doći kraj u narednim danima.

S Hartovim imenom se dovode u vezu mnogi klubovi, West Ham i Aston Villa samo su neki od njih, ali posljednje informacije sa Ostrva govore kako će naredna destinacija u njegovoj karijeri biti američka MLS liga.

Navodno bi Hart svoju karijeru mogao nastaviti u ekipi Minnesota Uniteda s čijim je čelnicima obavio razgovore prethodnih dana, a tamo bi trebao stići kao zamjena za Vita Mannonea koji se po isteku posudbe vratio u Reading. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najbolje dane karijere Hart je, podsjetimo, proveo u Manchester Cityju čiji je član bio više od deset godina. Sa Građanima je osvojio i dva naslova prvaka Engleske.

Top Komentari

United_HZ
Šta bi od onakvog golmana, od člana zlatne generacije Cityja do Burnleya
5 2
ratip irats
Karijera mu je vec dugo u padu, i nikako da stane. Steta.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi