Harun Vardo slobodan igrač, slijedi li povratak na Bilino polje?
Defanzivni veznjak imao je veoma dobru prošlu sezonu u dresu kluba s Pirote, a sada je u potrazi za novim klubom nakon što se nije s Travnikom dogovorio oko uslova ostanka u ovom klubu

Veznjak naredne sezone neće ostati na Piroti

Harun Vardo slobodan igrač, slijedi li povratak na Bilino polje?

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Travnika prošlu sezonu završili su na 12  mjestu 1.lige FBiH, pri čemu su ispunili svoj osnovni cilj, a to je izboriti opstanak u ligi, te forsirati što više mladih igrača.

Jedan od nogometaša koji je imao veoma dobru prošlu sezonu u redovima tima s Pirote je i 22-godišnji veznjak Harun Vardo. Ovaj Zeničanin upisao je 19 nastupa, te je postigao i tri gola uz jednu asistenciju.

Vardo je prošle sedmice i zvanično istekao ugovor s Travnikom, a kako trenutno stvari stoje, ovaj nogometaš svoju karijeru će nastaviti u nekoj drugoj sredini, budući da nije našao zajednički ugovor s rukovodstvom Travnika oko uslova u vezi novog ugovora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zeničanin je svoju karijeru počeo u zeničkom Rudaru, zatim je nosio dres Viteza, da bi u februaru 2019. godine potpisao za Čelik, gdje je u Premijer ligi odigrao pet utakmica za crno-crvene, ali je onda na utakmici protiv Tuzla Citiya doživio tešku povredu križnih ligamenata. Nakon višemjesečnog oporavka Vardo je potpisao za Travnik, gdje je prošle sedmice pokazao svoj kvalitete.

Vidjet ćemo u kojem će klubu Vardo nastaviti karijeru, na nije nemoguće i da se vrati u Čelik, te im pomogne da ostvare što bolji rezultat u novoj sezoni Druge lige FBiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

elvir_86
Kurbegovic : Nakon višemjesečnog oporavka Vardo je potpisao za Travnik, gdje je prošle sedmice pokazao svoj kvalitete. Pa dragi novinaru jel prosle sedmice il sezone pokazao kvalitete ... ???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti