Zabio golčinu na Anfieldu, pa plakao kao malo dijete: "Preminula je prije nekoliko dana..."

Elliott posvetio gol baki

Zabio golčinu na Anfieldu, pa plakao kao malo dijete: "Preminula je prije nekoliko dana..."

Endin Čaušević

Liverpool je jučer na Anfieldu pregazio Bournemouth sa 9:0.

Nakon loših rezultata u uvodna tri kola nove sezone Premiershipa ekipa Liverpoola jučer je konačno pokazala svoju snagu, te je deklasirala Bournemouth sa 9:0 u četvrtom kolu Premiershipa.

Redsi su jednostavno morali na nekome da "istresu" frustracije zbog lošeg starta sezone, a to je bio Bournemouth koji je na Anfieldu doživio pravu katastrofu.

Liverpool je uspio zabiti čak devet golova, a rezultat je mogao biti i ubjedljiviji da je Mohamed Salah uspio da pogodi nekoliko zicera koje je promašio.

Jučer je briljirao Robert Firmino koji je zabio dva gola i uspio je da upiše još tri asistencije. Dva gola dao je u Luis Diaza, a pojednom su pogađali Harvey Elliott, Van Dijk, Alexander-Arnold i Carvalho.

Nakon utakmice upravo je Elliott bio u centru pažnje jer je zabio fantastičan pogodak, a potom je tokom izjave i zaplakao.

Oglasi

Elliott se nedavno vratio nakon teške povrede koljena i jučer se jasno vidjelo koliko mu je značio pogodak kojeg je jučer postigao u pobjedi protiv Bournemoutha. No, Elliott je otkrio da je gol posvetio svojoj baki koja je preminula prije nekoliko dana, te je nakon toga zaplakao.

"Ovo je poseban gol za mene. Baka mi je preminula prije nekoliko dana i ovo je bilo za nju", rekao je Elliott, a zatim je zaplakao.

Igrač Liverpoola se sinoć oglasio i na Instagramu gdje je objavio fotografiju svoje bake i poručio je da je ova pobjeda i gol koji je postigao u njenu čast.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ova pobjeda je za tebe bako. Počivaj u miru moja kraljice", napisao je Elliott.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi