Noćna mora na Anfieldu: Petarda u prvom poluvremenu, ali šta je sa Salahom?

Kakva igra Redsa

Noćna mora na Anfieldu: Petarda u prvom poluvremenu, ali šta je sa Salahom?

Esmer Oštraković

Ekipa Liverpoola je u uvodu utakmice protiv Bournemoutha bila apsolutni favorit.

Iako u prva tri kola nisu ličili na sebe, nogometaši koje sa klupe predvodi Klopp u utakmicu četvrtog kola ušli su kao apsolutni favoriti.

Upravo to su nakon samo pola sata igre i pokazali favorizovani domaćini te su prosto rastavili na proste faktore gostujuću ekipu.

Sve je počelo jako rano, već u trećoj minuti, kada je Diaz načeo mrežu Bournemoutha, ali taj rezultat nije dugo bio na semaforu.

Tri minute kasnije već je bilo 2:0, a strijelac drugog gola bio je Elliot, te se činilo da će gosti imati jako težak dan na Anfieldu.

U 28. minuti Trent Alexander Arnold je postigao prelijep gol. Povukao je loptu po desnoj strani te sa nekih dvadesetak metara "skinuo pauka". Njegov prelijep pogodak možete pogledati OVDJE.

Tri minute kasnije Firmino je nakon tri asistencije uspio postići i pogodak, te je postavio trenutnih 4:0, nakon samo pola sata igre.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena i peti gol je postigla domaća ekipa, a strijelac je bio Virgil van Dijk na asistenciju Robertsona.

Vjerujemo da bi gosti već sada potpisali da utakmica završi trenutnim rezultatom, ali teško da će Salah odustati da postigne barem jedan pogodak.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...uz Van Dijka ovaj Fabinho je najvazniji igrac Liverpoola...covjek je glavna veza na terenu i cim ga nema igra ni na sta ne lici...strasan igrac i veoma potcijenjen...ako dovedu Rubena Nevesa to ce biti pun pogodak,i jeftiniji i bolji od Bellinghama iz Dortmunda...on bi u ovaj vezni red uletio samo tako...
1 6
Joj Buranije od Lige!! U ovoj Arapskoj Ligi bi Union Berlin lagano bijo medju 6 prvih
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi