Tužna vijest pogodila sve u FK Velež, legendarni ekonom u bolnici

Popularni Haso imao infarkt

Tužna vijest pogodila sve u FK Velež, legendarni ekonom u bolnici

A. Čaušević

Tužna vijest danas je stigla za sve u FK Velež kao i one kojim su mostarski Crveni u srcu. 

Hasan Jakić, čuveni ekonom FK Velež, nalazi se u bolnici u Tuzli nakon što je dobio infarkt. Vijest je to koje pogodila u mostarskom klubu.

Popularni Haso je na neki način srce i duša Veleža te je omiljen kod svih. Kako od igrača tako i navijača.

Na sreću, Jakić je trenutno van životne opasnosti te će mu u narednim danima biti ugrađeni stentovi.

Ekonom koji je sredinom januara proslavio svoj 70. rođendan je dugogodišnji Veležov uposlenik i s pravom ga Mostarci nazivaju klupskom legendom.

Osim što je zadužen za pripremanje klupske opreme te da igračima nište na fali, više nego aktivno učestvuje i na uređivanju travnjaka kao i ostalim radovima na stadionu Rođeni. 

Velež je proljetni dio sezone počeo odlično pošto su ostvarene dvije pobjede, a nema sumnje da će Rođeni i u narednim mečevima igrati za popularnog Hasu kako bi ga obradovali.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Catanzaro
Izdrzi Haso nas mostarski. Volimo te
10 0
Gr0hot
Lave nas, voli tebe RAja tvoja mostarska
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi