Bez oraha u džepu: Salihamidžić stao pred novinare i odgovorio na parole navijača Bayerna!

Bavarci su eliminisani iz Lige prvaka

Bez oraha u džepu: Salihamidžić stao pred novinare i odgovorio na parole navijača Bayerna!

Admin Čaušević

Hasan Salihamidžić i Oliver Kahn su se u revanš susretu četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja suočili sa najžešćim navijačima kritikama do sada. Nakon eliminacije stali su pred "sedmu silu" i reagovali na prozivke. 

"Ciljevi mogu biti promašeni - vrijednosti kluba ne. Pitanje politike upravljanja!", pisalo je na paroli koja je jasno upućena Bayernovim šefovima, Kahnu i Salihamidžiću na kraju susreta.

Zaokret i buđenje kojem su se Kahn i Salihamidžić nadali otkazom Julianu Nagelsmannu i dovođenju Thomasa Tuchela nisu stigli pa Bayernu u finišu sezone preostaje samo borba za odbranu titule Bundeslige.

"Znam kako je ovdje kada se ciljevi ne postižu. Ja sam vrlo refleksivna osoba. Samo trenutno imam malo vremena za razmišljanje o tome", rekao je izvršni direktor Kahn.

"Sada je fokus na onome što još moramo učiniti dao osvojimo Bundesligu. Stalno se preispitujemo. Sada smo potpuno skoncentirsani na trofej koji još možemo osvojiti ove sezone."

Oglasi

Sportski direktor Salihamidžić objasnio je da se uvijek preispituje i vjeruje da radi ono što je najbolje za klub.

"Radimo za klub i trudimo se učiniti najbolje. Naravno, morate živjeti s kritikama jer rezultati nisu došli," rekao je prosavljeni bh. fudbaler.

"Ipak, naravno, imam vjere jer znam kakav tim imamo, kakvog trenera sada imamo i učinit ćemo sve da budemo uspješni u svim takmičenjima."

Braco je najavio nova pojačanja, posebno u ofanzivnom dijelu tima i to nakon detaljne analize sa trenerom Tuchelom: "Zatim ćemo odlučiti o finansijskim pitanjima".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I tokom utakmice manja grupica navijača je okačila transparent s jasnom porukom: "Brazzo + Kahn. Heroji prošlih godina - gubitnici današnjice".

S obzirom na dešavanja proteklih sedmica kao i sve veće nezadoljstvo navijača nema sumnje da ljeto donosi velike odluke u Bayernu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

saju701
Cuj gubitnici haha niko nije favorit za osvajanje osim Real Madrida koji je uvijek na 99% sansi za osvajanje.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi