Navijači Bayerna na kraju okačili ogromnu parolu iza gola, čelnici kluba se crvenili od sramote

Jasna poruka

Navijači Bayerna na kraju okačili ogromnu parolu iza gola, čelnici kluba se crvenili od sramote

Endin Čaušević

Bayern se večeras oprostio od Lige prvaka za ovu sezonu jer je u dvomeču četvrtfinala sa ukupnih 4:1 poražen od Manchester Cityja. Navijači njemačkog kluba pokazali su veliko nezadovoljstvo zbog trenutnog stanja u Bayernu, a ogromnom parolom koja se našla iza gola večeras su čelnicima kluba poslali jasnu poruku.

Bavarci su priželjkivali čudo u večerašnjem revanšu nakon što su u prvom duelu na Etihadu poraženi s 3:0. No, i pored furioznog i ofanzivnog starta na kraju se čudo nije desilo, a meč na Allianz Areni završen je rezultatom 1:1.

Večerašnjim remijem Bayern je završio svoju priču u Ligi prvaka za ovu sezonu što će sigurno samo dodatno produbiti probleme koji su zadesili ovaj klub u prethodnim sedmicama.

Zbog svih dešavanja i navijači Bayerna okrenuli su leđa čelnicima kluba i zahtjevaju promjene jer je jasno da stvari ne idu u najboljem pravcu.

U prvom poluvremenu u centru pažnje našao se transparent s porukom za Hasana Salihamidžića i Olivera Kahna koji su već odavno na udaru navijača zbog loših poteza koje povlače.

"Brazzo + Kahn. Heroji prošlih godina - gubitnici današnjice", poruka je određenog dijela navijača Bayerna.

Oglasi

No, to nije bila jedina poruka za čelnike velikana iz Minhena. U drugom poluvremenu na tribini na kojoj su najvatreniji navijači Bayerna pojavila se i ogromna parola s jasnom porukom za čelnike kluba.

Navijači su dali jasno do znanja da više nemaju strpljenja za loše rezultate i probleme koji se dešavaju u klubu zbog spornih odluka koje su donesene u prethodnom periodu i očito je da nisu bile uopšte dobre po Bayern.

"Ciljevi mogu biti promašeni, ali vrijednosti kluba ne mogu i ne smiju! Ispitajte politiku vođenja kluba", jasna je poruka koja je bila iza jednog od golova u drugom poluvremenu na Allianz Areni.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sigurno je da će promjene u Bayernu biti napravljene, a ko će platiti ceh loše sezone i očajnih odluka ostaje nam da vidimo.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1574859714
Bayern 10 sezona zaredom uzima titule i jedna sezona losa odmah protesti. Kod nas Zeljo 11g nema titulu,katastrofalni i navijace kazi ok je,bice bolje Umjesto da protestuju.
3 0
Sta im uradi City , sta uradi plastika klubu sa tradicijom
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi