10

Komentari (10)

DanteDMC
Je.ao vas on više. Smarate s tim vijestima.
Savage
Ja sam Brazzu cijenio ali kad sam vidio a mnogi su mu tada psovali sve zivo i mrtvo, kad dress skide i baci ga prilikom izmjene i baci ga kao da je majca obicna ,.ali cestitke na uspjesima. Ne mrzim ga jer rjec"mrznja" ne postoji u mom zivotu,.ali mu mnogo zamjerim kad je bacio dress. Ako ima nek me neko ispravi jer sam bio na drugoj strani,.ili da pojasni situaciju. Pozz svima i svako dobro, budite mi zdravi i nek vas Bog (Allah) sacuva od bolesti. Sretan vam praznik iz Hercegovine tj Bosne i Hercegovine. Katolik pored mostara i moja zemlja stara i poharana, ali je volim i repku.
makelele
Brazzo ga ne vadi, treba ga preimenovati iz Brazzo u Brazers
Comandini
Forza Brazzo!!!
karlhajncbrazzzo
Rekao sam ja davno, prvo Angela Merkel pa onda naš Kajzer Brazzo.
TesanjskiBrnjo
Naravno da ima podrsku, da je nece imati neznalica Flick? Iskoristio korona situaciju da uzme LP da su se igrali dvomeci davno bi on bio bivsi, znaju to Uli i Karl. Pocisti *****a Brazzo.
Earl
Tacno Barca bi ih dobila 9:0 u drugoj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.