9

Komentari (9)

Sanagoal
user1582456981
Kralj je Hasan
Adnanos
Najskuplji transfer? Najveci nisam bas siguran.
pitariistok
Bitno je "bosnji" to kako mu se djeca zovu,jel uzeo drzavljanstvo njemacko,sta jede,jel se obukao kako treba...to sto je covjek jedna od glavnih karika evropskog velikana i sto radi svoj posao besprijekorno to nikom nista...a zaboravljaju da veceg profesionalca nismo imali u drzavnom timu. Njegova je nesreca sto je igrao u pogresno vrijeme kad su se pripreme odrzavale nocu u Bosni sa Usanovicem i Dominikovicem. Ne prasta "bosnjo" uspjeh majci rodjenoj a ne jednom Hasanu Salihamidzicu.
HarisADP
Hajde pusi k. Ja jedino na ssba vidim da neko ovog cigana voli. Normalno da je bitno sto je otpo od islama, odmah mi se gadi ko gvn. Fuj! Lika boli briga za bosnom ko da ne postoji, a glupe bosnje ga opet vole. Zato su srbi bolji od nas. Na mocartu bi ga redovno vrijedjali
pitariistok
Majci pa nek ti ga glaba...sta ti papak znas,mijesas vjeru sa sportom,toliko o tome koliko znas o zivotu generalno. Ne guraj nos drugome u avliju nego pocisti ispred svoje. Neka radi covjek sta hoce sa svojim zivotom,neka zivi kako hoce...eto tebe ce pitati za savjete. Covjek zivi svoj zivot,ostvaren zivotno,radi ono sto voli...sta ti radis sa svojim zivotom? Popustite ljude neka zive kako hoce...uostalom ja ti garantujem da je ovo najveci profesionalac koji je igrao u reprenzetaciji..ponavaljam,nije zelio biti marioneta tudja!!!
user1571956549
Haske gigant....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.