10

Komentari (10)

Shik
Toliko pogodio sa dovodenjem drugih igraca. A kao promasaj taj jedan. Gluposti se pisu a Braco i dalje na celu velikana.
Sanska_Prangija
Cobra je bas mogao znati da CE Costa biti nonstop povrijedjen. Preglup i nelogican tekst preglupih i najgorih novina u njemackom prostoru
E.Car
Kritikovali ga?!?!?!?! Pa što ga ne pohvale za otkriće Davisa jer će na njemu zaraditi 150 miliona ili imati najboljeg beka narednih 15 godina. Ovo mi ne liči na švabe, ovdje se upetljao neko sa ovih prostora koji je ljubomoran na Bracu!!!
PRESEDAN
Zato će na Davisu zaraditi preko 100 miliona eura
C.Banks
Ne treba za Brazilca nikad dat velike pare, samo se ugasi kad mu dođe ko kadet suza
C.Banks
Drama su auta bila na oko. Lijep ali nestabilan do bola. Ko ga je vozio preko 150 zna o čemu pričam. Kadet kocka naprimjer ružan meni bio
vence
aj kralju.. u bosni a6 nemas gdje 150 vozito a ne kadeta kocku i suzu..hhebe mi se za autobanove i sl.. i da idu dva kadeta, susza suzu goni.. i ja sam imao dva.. samo dizeli.. i crko ko laze da su losi :)
Mahatma.Barbie
Pa ko nije bacio pare na ovog Costu? Jeste čovjek dobar igrač, ali svako malo se povrijedi. Ko još od najboljih timova Evrope želi igrača koji makar pola sesone provede na rehabilitaciji od povrede?!
hame
11 miliona u fudbalu je smjesno u odnosu npr. na 11 miliona u malinama
Sanska_Prangija
Cuj 11mio nije nista, pogotovo u doba ekonomske krize, pogotovo u fudbalu, dabogda se Jos pogorsalo odnosno poboljsalo.. Mozda BI se igralo Opet malo vise iz ljubavi prema sportu i klubu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti