Očajna supruga Hasana Salihamidžića: Vrijeđaju nam kompletnu porodicu, molim vas prestanite
Foto - Instagram

Esther se oglasila

Očajna supruga Hasana Salihamidžića: Vrijeđaju nam kompletnu porodicu, molim vas prestanite

M. Šljivak

Legendarni fudbaler minhenskog Bayerna Hasan Salihamidžić nije omiljen među navijačima bavarskog velikana usprkos odličnom poslu koji radi kao funkcioner prethodnih godina.

Brazzo je zbog loših odnosa sa trenerom Hansijem Flickom na žestokom udaru navijača, a pokrenute su peticije u kojima traže njegov odlazak iz kluba.

Međutim, pojedini od njih su prešli svaku mjeru i odlučili su da 'udare' na porodicu nekadašnjeg reprezentativca BiH. Gnusne uvrede su upućene njegovoj supruzi Esther i djeci.

Esther se oglasila na Instagramu i zamolila je 'navijače' da prestanu sa uvredama zbog posla koji nije povezan sa porodicom Salihamidžić.

"U proteklih nekoliko dana dobila sam dosta ružnih i uvrjedljivih komentara koje nemaju nikakve veze sa onim što radim i koje su povezane sa mojim mužem i poslom koji se bavi", napisala je Esther i nastavila je:

Oglasi

"Vrijeđaju ga kao i napadaju našu kompletnu porodicu. Molim vas da prestanete sa ovim jer nema nikakve veze sa navijanjem za klub", poručila je Esther.

Usprkos brojnim pritiscima i anketama među navijačima, šefovi Bayerna su pružili potpunu podršku Hasanu Salihamidžiću i nemaju namjeru da mu uruče otkaz.

Hasan je po mnogima zaslužan za kreiranje moćnog Bayerna koji se prošle godine prošetao do svih mogućih trofeja, ali navijači ovog tima očigledno ne smatraju da je on bitan faktor.

Brazzo je na funkciji sportskog direktora od 2017. godine, a nakon što je ova pozicija ukinuta, postao je član Izvršnog odbora kluba, ali ima uste uloge kao što je imao kao sportski direktor kluba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hasan i Esther u braku su od 2007. godine. Imaju troje djece, a ona je sestra njegovog nekadašnjeg saigrača iz HSV-a Francisca Copada.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

snupi
Da nisi na drustvenim mrezama nebi ni znala za uvrede.To je jedno veliko zlo gdje te svaki medvjed /da izvine medo na poredjenju/ moze vrijedjati. Ne koristi to i budi rahat.
11 1
Vienner
Djubrad svabska ispali iz lige prvaka i odmah braco kriv a nije MBAPPE
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi