12

Komentari (12)

King_Kenny
...koga god dovedu u raspaloj Bayernligi ce trpati onim banana klubovima...ja ne znam ni jednog napadaca Bayerna u zadnjih 20 i kusur godina da tamo nije trpao,od Elbera,Klinsmanna,Makaaya,Gomeza,Tonija,Pizzara,Klosea...pa tamo su i panjevi kao sto su Santa Cruz i Jancker trpali...u Bayernu bi u ligi i Bilbija zabio 15 golova u sezoni.
Noone
Trpali su oni i Tottenhamu Barceloni Juventusu.. Niko im se nije natrpao u historiji kao Bayern, balavac si ti
Malmi_Suomi
... TRI TAČKAŠ @King_Kenny .
Pa Tito te poljubio znaš li i jedan komentar normalno krenuti pisati sa VELIKIM slovom??? Uvijek svaki yebeni komentar idu ... ( tri tačke) i kreće pisanje sa malim slovom.
BOLAN nisam ti ja lektor ovdje niti ništa bolji od tebe ali žalosno je gledati ( jer ne čitam tvoje komentare odavno zbog ... TRI TAČKE . Yebo te i komentar kada ga pišeš tako. Ha ja
huizju
@King_Kenny de mali ne ofiraj se ovdje vise, odjavi se sam sa portala ziv bio. Postao si dvorska luda ato bi rekli.. cuj banana klubovi, kakav balavac! Pa smijem se kladiti da nemas ni 19 godina! Drugi, taj isti Bayern natrpa sakoro pa svaki Engleski klub do vrha sto bi rekli, Liverpool je uspio napraviti senzaciju dok je Bayern bio najgori ikada pod vodstvom Nike Kovaca, inace Tottenham, City, Arsenal, pa i Chelsea i United su stradali od istog kluba. Da ne nabrajam dalje, na internacionalnom nivou definitivno trenutno najjaci klub, najkonstantiji takodjer. Mogao bi do sutra nabrajati, ali to balavcu poput tebe ne bi nista znacilo, jer koliko god ti njemu govorio, on ima “svoju” teoriju, koja se kosi sa ostatkom svijeta. Btw, banana klub BvB rasturi superjakog Real Madrida sa 4:1 onda prije 6,7 godina, kako to objasnjavas adolescentu?
JuventinoBK
Konačno i ti pametan komentar da napises. Usrana bajern liga.
decak
Sem engleske, jel to neka liga jača od njemačke?
Salihović23
Gdje su Nijemci u Europi? (Osim FCB?
saju701
Evo reci nam ti jedan klub sad u Evropi koji moze dobiti Bajern. Ja mislim u Italiji ni jedan,u Spaniji ni jedan,Engleska mozda Liverpool ali i to bi bilo u pet deka,Francuska PSG imaju kapacitet ali ne vjerujem da bi dobili. Zato ne rise.
user1614932756
Chelsea ce ih uvijek dobiti trenutno ne gledaj prije par sezona kad su igrali akademici dok je trajala zabrana
huizju
@user1614932756 nek ih prvo dobije, pa onda pricaj.
King_Kenny
@saju701 ...kao sto sam rekao u jednom komentaru ranije,razumijem preiguze i baustelce na privremenom radu u Njemackoj i dijasporce koji su toliko zaludjeni i odusevljeni Njemackom i svime sto je vezano za nju,pa tako i Bayernom i Bundesligom,ali treba da se malo vratite u realnost i shvatite da ta Bayern nije nikakva nepobjediva ekipa,niti je najbolja u Europi...Real Madrid,Atletico Madrid,Liverpool,Manchester City,Chelsea,Juventus,Inter,PSG...ekipe koje su potpuno ravnopravne,a neke i bolje od tog Bayerna...kad nalete na nekog od ovih u nastavku takmicenja i ispadnu bit ce kmecanje kako Nagelsmann ne valja i kako treba vratiti Heynckessa ili Flicka i slicna preseravanja.
King_Kenny
@Salihović23 ...nema ih nigdje vec 20 godina...juce sam o tome pisao...u Europa Ligi/UEFA Kupu u zadnjih 20 godina samo je Werder jednom dosao do finala i izgubio...u LP izuzmemo li Bayern samo Dortmund u zadnjih 20 godina jednom zalutao do finala LP...znaci u 40 europskih finala,izuzmemo li Bayern imao si samo 2 puta klubove iz Njemacke...Europa ligu su u tih 20 godina 2 puta osvajali klubovi iz Rusije i Portugala,po 1 Ukrajinci i Holandjani,a Nijemci ni jednom...to dovoljno govori gdje je po kvalitetu Bundesliga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.