15

Komentari (15)

protiv modernog fudbala
Dobro mu je rekao sta misli ko je on..
JuventinoBK
Hercegovačka gnjida.
user1612368054
I Hasan je igrao za reprezentaciju kad je htio,tako da treba da začepi.
DamirS
Müller napravio isto kao Reus a onda Hasan nešto s.ere. A još kad se sjetim Schweinsteigera iz Bayernovog doba, taj je igrao samo na velikim turnirima. Na nekim nebitnim tekmama se uvijek čuvao.
denimen9
Ccc sta i ovi iz Bayerna gledaju... ja konto to velika ekipa, ono papci
JuventinoBK
Sve papcine velike, ****a, takvim prilici smece ciganjsko, cigo. Jel tako druze @Malmi_Suomi
MaxBavarac
Tako je coBra j**i im majku svima!
Erikdier21
Ko mu je poručio, ne trebaju se u Dortmundu ni osvrtat na to. Vise bio odsutan nego sto se je odazivao za reprezentaciju
Secerko
A on bio uvijek redovan na reprezentativnim okupljanjima :)
Mowzilla
Mozes ti biti sarkastican koliko hoces, ali Braco je igrao poderanih koljena za repku i kad je trebao i kada nije. Usanovic i Pasalic ga omalovazavali kao zadnjeg kera...
Ajax11
Na pocetku mozda…Ali i on je imamo tekmi, gdje ga nije bilo zbog povrede pa za 3 dana top fit protiv Real Madrida
Zulfikar
Da kad je vidio kakvi krkani I kriminalci vode savez, nazalost I danas je tako samo sto smo tada bili u Patrick dresovima a danas u Adidas.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.