Hasan Salihamidžić počeo pregovore i sa fantastičnim Argentincem
(Foto: EPA)

Bayern želi Lo Celsa

Hasan Salihamidžić počeo pregovore i sa fantastičnim Argentincem

M. Šljivak

Minhenski Bayern još uvijek traga za novim pojačanjima.

Njemački prvak želi pred start nove sezone angažovati barem jednog fudbalera sredine terena, te igrača koji igra na pozicijama krilnog napadača.

Mnogi fudbaleri se povezuju sa dolaskom na Allianz Arenu, a posljednje ime koje se veže za Bayern je fantastični Argentinac Giovani Lo Celso.

Nekadašnji fudbaler PSG-a, gdje nije dobio pravu šansu, odigrao je odličnu sezonu u dresu Betisa. Odlučio je međutim da karijeru nastavi negdje drugo i očekuje se da će napustiti tim iz Seville.

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić već je obavio pregovore o potencijalnom transferu i vidjet ćemo hoće li 23-godišnji veznjak prihvatiti ponudu Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ranije se Lo Celso povezivao sa Tottenhamom i Manchester Unitedom. Nekoliko ponuda je Betis za njegove usluge već i odbio i bit će interesantno vidjeti gdje će sjajni fudbaler završiti.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi