Salihamidžića su zalili sinoć pivom, a kakva je bila njegova reakcija?

Davno je navikao na to

Salihamidžića su zalili sinoć pivom, a kakva je bila njegova reakcija?

Endin Čaušević

Fudbaleri Bayerna sinoć su na Allianz Areni s navijačima proslavili desetu uzastopnu titulu prvaka Njemačke.

Bayern je sinoć na svom terenu pobijedio Borussiju Dortmund sa 3:1 i matematički osigurao titulu prvaka u Bundesligi što je odličan poduhvat jer je ovo deseta uzastopna titula za Bavarce.

Nakon utakmice igrači su na terenu slavili novi trofej, a naravno nije moglo bez piva kojim su se igrači "kupali" na terenu.

Na kraju se nije izvukao ni sportski direktor ove ekipe Hasan Salihamidžić koji je dobio "besplatno tuširanje" pivom od jednog igrača Bayerna.

FC Bayern München: Meisterfeier mit Nagelsmann, Neuer und Weißbier

Bivši bh. reprezentativac se nije bunio zbog toga i sve je ispratio s osmijehom, te je jasno da mu je najvažnije bilo što je ekipa koju predvodi kao sportski direktor osvojila još jedan trofej u nizu.

Fussball 1 Bundesliga 31 Spieltag FC Bayern Muenchen Borussia Dortmund am  23 04 2022 in der Allian

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžiću to nije ništa neobično jer je još prije više od 20 godina po prvi put upoznao ovu tradiciju slavlja u Bayernu kada je kao igrač s ovim klubom postao prvak Njemačke.

Fußball: Das Spielglück kehrt zu Salihamidzic zurück - Fußball - FAZ

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Čuj čuj bošnja što pljuju preko interneta!! Pa šta vi imate reći Brazzi o vjeri?? Vi kobajagi nekakve muslimančine? Nepijete u svetom mjesecu pa mislite da ste napisali svetu knjigu? Kladionica, kafana, alkohol, žene gotov pa gole, slavljenje nove godine, farbanje jaja, kićenje jelke, paketići a pametujete nešto Brazzi koji je oženjen sa španjolkom i dao djeci medjunarodna imena? Licemjerstvo je čudo!
11 4
Emir.D
Ma odavno i on sam zna da nema nista sa islamom. Zena djeca sve svabsko, tako da kad ga poliju pivom za ramazan njemu bezbeli svejedno to jest nema blage veze. Steta !!!
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi