Za sve je kriv Hasan
Foto - EPA

Bild tvrdi

Za sve je kriv Hasan

M. Šljivak

Robert Lewandowski nema dilemu oko budućnosti. On želi napustiti Bayern i karijeru nastaviti u Barceloni.

Poljski napadač već planira život u Kataloniji. Poručio je rukovodstvu Bayerna da nema namjeru ostati u Minhenu i njegov agent Pini Zahavi uveliko radi na njegovom odlasku u Barcelonu.

Kontroverzni menadžer još jednom saopštio kako on samo želi da svom klijentu ispuni želje. To je u ovom slučaju odlazak u Barcelonu.

"Kao i David Alaba i Lewa je odrastao čovjek i tačno zna šta želi. Ja ne upravljam njim, niti pokušavam utjecati na njegove odluke. To nikad ne bih rekao", istakao je Zahavi i dodao je:

"Ja se samo brinem za interese svog igrača. To mi je najvažnije. To radim već četiri decenije, a radio sam na najvećim transferima na svijetu", rekao je Zahavi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CdjsptxKgku/[/instagram]

A list Bild koji je izuzetno žestok prema Hasanu Salihamidžiću tvrdi da je Lewandowski zbog njega želio otići iz kluba još prošlog ljeta.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kao razlog što je Lewandowski razmišljao o odlasku Bild navodi riječi hvale koje je Salihamidžić upućuvao tadašnjem napadaču Borussije Erlingu Haalandu.

Navodno je Lewa tada shvatio da mu Bayern traži zamjenu. Imao je namjeru da ode, ali je ostao još jednu sezonu. Sada je ipak spreman da ide i vidjet ćemo hoće li pojačati Barcelonu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
pa naravno da mu traže zamjenu, nece da produži ugovor a i godine su tu jbg, sta je mislio, do 50-e igrati bez konkurencije...
9 0
axel42
E moj Zahavi ti možda jesi radio sa najvećim zvijezdama ali nisi sa Bayernom dosad. Oni se nedaju zayebavati. Znamo mi svi da upravo ti želiš par miliončića od transfera ali neće moći sa Bayernom se na takav način pregovarati. Ići on sledeće sezone ako treba đzaba ali neće se dati vući za nos. Pa nije to PSG da pravi nekakve cirkuse i sapunice oko transfera.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi