Sezona tek završila, a Bayern već danas predstavio prvo veliko pojačanje!

Noussair Mazraoui potpisao

Sezona tek završila, a Bayern već danas predstavio prvo veliko pojačanje! · Zvanično

E. Čaušević

Sezona u Njemačkoj je tek završila, a Bayern je već predstavio prvo veliko pojačanje.

Hasan Salihamidžić nema vremena za odmor iako je sezona tek završena i već je uspio da završi sjajan posao za minhenski klub.

Bayern je danas potvrdio da je Noussair Mazraoui novi fudbaler ovog kluba, te da je s Bavarcima potpisao ugovor do ljeta 2026. godine.

Mazraoui je u Bayern stigao iz Ajaxa kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa klubom iz Amsterdama.

Ovaj 24-godišnji Marokanac inače igra na poziciji desnog beka, te se povezivao s nekoliko evropskih klubova, ali je na kraju odlučio da prihvati poziv Bayerna i potpiše za ovaj klub.

"Imao sam sjajan osjećaj nakon prvog sastanka s Bayernom i veoma sam sretan što sam došao u jedan od najvećih klubova u Evropi. Bayern je ponovo prvak i nadam se da ćemo i naredne sezone da se borimo u svim takmičenjima za titulu jer se to očekuje od ovakvog kluba", rekao je novi igrač Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžić je nakon potpisa ugovora poručio da je dolazak Mazraouija veliko pojačanje za Bayern.

"Doveli smo sjajnog igrača. Imao je ponude iz cijele Evrope, ali kada smo mu mi predstavili naš plan nije imao dileme gdje će doći. On je odličan igrač i pravi izbor za klub poput Bayerna".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ma zakleo bi se da mi je ovaj odnio neki dan šporet ispred kuće
1 3
Sloboda
mia san mia, super Bayern
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti