Salihamidžić u još jednom verbalnom sukobu

Sada je na tapetu menadžer jednog igrača

Salihamidžić u još jednom verbalnom sukobu

E. Škorić

Prema pisanju Sport Bilda, sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić ponovo se našao u jednom verbalnom sukobu, nakon što je prošle sezone imao okršaj sa bivšim trenerom Bavaraca Hansijem Flickom.

Flick je odlučio da napusti Bayern na kraju sezone, mada se vjeruje da je glavni uzrok tome svađa sa Salihamidžićem i neslaganje po pitanju transfer politike. Flicka je naslijedio Julian Nagelsmann, ali sada je Brazzo upao u novu svađu.

Kako tvrdi Sport Bild, on je tokom nedavnih pregovora oko novog ugovora za Kingsley Comana verbalno napao njegovog menadžera Pinija Zahavija.

Zahavi i Coman su navodno tražili 20 miliona eura godišnje za krilnog francuskog igrača, što je razbijesnilo Salihamidžića, koji je u jednom trenutku "pukao" i počeo da se dere na Zahavija.

Pregovori između Comana, Zahavija i Bayerna ne idu baš najbolje. Igrač koji je imao brojne povrede ima nenormalnu potražnju, ponavlja se slučaj David Alaba, pa nije isključeno da i njemu Bavarci poruče: "dobar si igrač, ali ne do te mjere da nas ucjenjuješ".

Podsjetimo, osim za Bayern ovaj 25-godišnji nogometaš u dosadašnjoj karijeri je nastupao za PSG i Juventus iz kojeg je stigao u Bayern. Coman je s PSG-om osvojio dva naslova, pa još dva s Juventusom, nakon čega je uslijedila potpuna dominacija s Bayernom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U svojoj karijeri osvajao je i druge trofeje poput njemačkih, italijanskih i francuskih kupova, kao i superkupove nacionalnih liga.

Može da se pohvali i naslovom Lige prvaka, bio je i klupski prvak svijeta, a osvajao je i evropski Superkup. Uz sve to, bio je svjetski prvak s reprezentacijom Francuske.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JuventinoBK
Jbt kako lik nema obraza. Pa za dlaku je karijeru zavrsio, toliko povreda je imao, unjesto da bude sretan sto uopste igra. Sam je izjavio da ce zavrsiti karijeru ako samo jos jednom mu se ponovi ista povreda. Bas me iznenadio gad odurni
12 2
Sukedzo
U svemu ovome je problem sto ima klubova koji bi mu dali ove pare
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi