Salihamidžić stigao po Bayernovo najveće pojačanje u historiji!

Čeka se dogovor

Salihamidžić stigao po Bayernovo najveće pojačanje u historiji!

Admin Čaušević

Hasan Salihamidžić ovog ljeta ima pune ruke posla i može se reći da mu odlično ide.

Salihamidžić je na Allianz Arenu doveo Sadia Manea iz Liverpoola te Ryana Gravenbercha i Nouassaira Mazraouija iz Ajaxa, ali najveće pojačanje se tek finalizira.

Sportski direktor Bayerna je u ponedjeljak doputova u Torino kako bi završio transfer Matthijsa De Ligta koji će postati najskuplje pojačanje u historiji njemačkog kluba.

Italijanski novinari su uspjeli snimiti Salihamidžićev dolazak u Torino i čak su ga pitali da li će sve danas biti gotovo.

"Vidjet ćemo'', kratko i diplomatski je odgovorio popularni Braco koji je zatim sjeo u automobil i zaputio se na pregovore.

Inače, De Ligt se u nedjelju priključio pripremama Juventusa, ali teško je vjerovati da će u novoj sezoni nositi dres Stare dame.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kada je prije nekoliko sedmica putovao u Englesku Salihamidžić se nije vratio praznih ruku pošto je uspio dovesti Manea.

Prema posljednjim informacijama Bayern će nizozemskog štopera platiti 90 miliona eura računajući i bonuse što će biti najskuplji transfer Bavaraca ikada.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

axel42
Vidi ovo sve nekakvi experti, menadžeri! Pa da ovaj momak nevalja kao što vi tvrdite, zašto bi ga onda pored Bayerna želio Chelsea, Manu i ostali velikani evropskog fudbala? A ja nemaju oni pojma, ovo je kloc! Bolji Skriniar, Koulibaly, Christensen, Rudiger!
5 1
Mele
Momak je stvarno precijenjen, ne vrijedi ni 20 miliona, Juve ga je preplatio, 85 miliona a taraba od igraca , nista nije pokazao. Da nije Bonuccija, i Celinija bilo, uuu. jos veca sramota bi bio.
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi