4

Komentari (4)

BobPaisley
...novi Alen Halilovic,s tim da ovaj nece moci zaigrati ni u priblizno velikim klubovima kao Halilovic jer ce ga ovi Turci upropastiti...za 5 godina nakon brojnih posudbi i lutanja po europskim nizeligasima vidim ga u dresu raspalog Hajduka ili negdje u Sloveniji u nekoj od ekipa iz donjeg dijela tabele.
Bhf111
Gdje sebe vidis za 5 godina? Kako sjedis ispred kompa i stavljas jadne komentare po stranicama na netu. Ootrazi sebi kakvu pomoc jer smisao zivota ti je provocirati po sportskoj stranici. Nemas pametnijeg posla.
BobPaisley
Bhf111...ja sam samo realan,a to sto vama to ne odgovara pa me vrijedjate je drugi par opanaka...ovako ste i za onoga Djurica govorili kako ce biti bolji od Dzeke,a meni pucali minuse kada sam govorio da je njemu druga liga krajnji domet...i na kraju taraba stvarno zavrsila u drugoj ligi Engleske pa ni tamo nije uspio da se pokaze...i evo ga sada u Seriji B gdje ce i zavrsiti karijeru....tako sada i od ovog malog pravite Messija,a zavrsit ce upravo kako sam rekao gore u komentaru...daj Boze da ne budem u pravu,ali skoro uvijek sam u pravu tako da ce 99% tako biti...a to gdje cu ja biti za 5 godina i sta cu raditi je moj problem,ja se ne zalim.
Bhf111
Pa ti ne znas sta ce biti sa Ajdinom. Nemas potrebe pisati takve stvari gdje ispada ds mu zelis da ne uspije. Normalno da svi govorimo da ce biti najbolji jer je nas i kakav god da je treba nam.biti bolji od tudjih igraca. Radujemi se i tom.jednom golu naseg igraca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.