Hasić pojačao Bratstvo, Omić otišao

Novo ime u Gračanici

Hasić pojačao Bratstvo, Omić otišao

  Novi igrač Bratstva iz Gračanice je nekadašnji mladi bh. reprezentativac Šerif Hasić. 

Nakon što je prije nekoliko dana rasknuo ugovor sa Rudarom iz Kaknja, Hasić je prihvatio poziv federalnog prvoligaša Bratstva i svojim dolaskom će pojačati konkurenciju u veznom redu. 

Hasić je pored Rudara igrao još za Mladost DK, Slobodu, Zvijezdu, Čelik, Podgrmeč, a imao je priliku i okušati se u inostranstvu - Hrvatskoj, Srbiji i Švicarskoj. Ove sezone je u Prvoj ligi FBiH upisao 11 nastupa i pritom postigao jedan gol. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Dovođenjem Hasića nije zaokružena igračka križaljka u Bratstvu. Trener Denis Sadiković u potrazi je za napadačem i još jednim veznim igračem, obzirom da je ekipu napustio Muhamed Omić koji ide u Švedsku. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi