Hasićeva poruka oduševila navijače Bešiktaša

Objavio video na Twitteru

Hasićeva poruka oduševila navijače Bešiktaša

Sagi oko transfera Ajdina Hasića bi mogao doći kraj naredne sedmice, javljaju turski mediji.

Šira javnost upoznala je bh. fudbalera krajem prošle godine kada je 'pobjegao' iz Dinama, a kako se radilo o jednom od najvećih talenata u Maksimiru, mnogi velikani su bili u igri za potpis.

Spominjali su se Barcelona, Real, Borussia Dortmund, zatim Everton, ali Hasić je završio u Bešiktašu u čijem dresu, u najelikatnijem dobu svoje karijere, ne igra niti za juniore, niti za seniore. Zapravo nema ni ugovor sa turskim velikanom.

Tamošnji mediji pišu kako su problem u cijeloj priči stvarali Hasićevi agenti, čiji su finansijski zahtjevi bili previsoki i za bogati Bešiktaš, ali u međuvremenu je postignut dogovor. Agenti su popustili i iz Hasićevog ugovora uklonili klauzulu prema kojoj im moraju isplatiti dva miliona eura, čime su se stekli svi preduslovi da se potpis realizuje već u narednoj sedmici.

"Tokom sljedeće sedmice će biti isplaćen određen iznos, i to u nekoliko rata, a Hasić će potom biti proslijeđen na posudbu u još neimenovani klub", pišu turski mediji.

Zbog sretnog kraja laknulo je i samom Hasiću. On je na svoj Twitter profil postavio videozapis kako na treninzima postiže golove, a pritom je na turskom jeziku napisao 'Geliyorum', što znači - Dolazim.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hasić bi inače s Bešiktašom trebao potpisati ugovor na pet godina.

Top Komentari

Heller
Proće ko Mustafa Kučuković
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi