"Razgovarao sam sa Višćom, rekao sam mu da sam našao boljeg Bosanca od njega"
Foto - EPA

Trener Bešiktaša o dolasku Hasića

"Razgovarao sam sa Višćom, rekao sam mu da sam našao boljeg Bosanca od njega"

Midhat Šljivak

Edin Višća već godinama gradi uspješnu karijeru u Turskoj.

Bh. fudbaler je odavno postao ikona ekipe Bašakšehira, a dugo godina je sa njim u ovom klubu sarađivao trener Abdullah Avcı.

Avci je međutim od ove sezone preuzeo vođenje Bešiktaša, gdje sa ekipom već nekoliko mjeseci trenira mladi reprezentativac BiH Ajdin Hasić.

Nakon velike sage Hasić bi naredne sedmice konačno trebao potpisati ugovor sa istanbulskim klubom, a Avci je imao zanimljiv razgovor sa Višćom o 18-godišnjem fudbaleru.

"Razgovarao sam sa Višćom. Rekao sam mu da sam našao boljeg Bosanca od njega", našalio se Avci.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hasić bi po navodima turskih medija u narednoj sedmici konačno trebao potpisati ugovor sa Bešiktašom, ali Avci na njega neće odmah računati.

Kvota stranaca u turskom velikanu je ispunjena, pa će mladi bh. fudbaler otići na posudbu, gdje će skupljati potrebno iskustvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi