Haskić: Derbi nosi posebnu draž

Lokalni derbi u Vitezu za kraj polusezone

Haskić: Derbi nosi posebnu draž

S. Mlaćo

Kolo do kraja ostalo je u Drugoj ligi Zapad. Borbu za prvo mjesto vode Podgrmeč, FK Vitez i FK Rudar Han Bila.

Sutra će u Vitezu snage odmjeriti dva Viteza. Radi se o lokalnom derbiju koji će sigurno privuću pažnju ljubitelja nogometa.

U redovima FK Vitez vlada optimizam.

"Sigurno da nas u subotu očekuje važna utakmica, kako za nas tako za njih. Imamo svoju računicu, vrijedno smo se spremali čitavu sedmicu, atmosfera među nama igračima je odlična, svi smo zdravi i spremi da dadnemo svoj maksimum. Nakon dugo godina će se igrati derbi u Vitezu. Imao sam priliku da derbi već igram i sigurno da nosi posebnu draž za razliku od ostalih utakmica. Pozivam naše navijače na fer i sportsko navijanje, a mi se nadamo da ćemo na kraju utakmice zajedno slaviti", kazao je Abdulah Haskić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi