"Svjesni smo da protivnik nije naivna ekipa"

Novi ispit za FK Vitez

"Svjesni smo da protivnik nije naivna ekipa"

S. Mlaćo

Pred nogometašima FK Vitez sutra je novi ispit. Vitežani će ugostiti Brekovicu, koja je hit nove sezone Druge lige Zapad.

Ipak, izabranici Šabana Haskića vjeruju u nova tri boda.

"Sutra nas očekuje prva od dvije teške utakmice u naredna dva kola, po tabeli gledajući derbija. Fokusirani smo na sutrašnju utakmicu samo, da je završimo sa uspjehom i pobjedom. Njihov položaj na tabeli govori da nisu nimalo naivna ekipa, ali ukoliko odgovorimo trkački, taktički kao protiv ekipe Vlašića, pobjeda ne bih trebala doći u pitanje. Od prve minute ćemo nametnuti domaćinski ritam, pobjediti i da se u miru možemo spremati za Podgrmeč", kazao je Kenan Fetić.

Meč na Gradskom stadionu u Vitezu igra se sa početkom u 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi