Hat-trick Lautara Martineza u 7:0 pobjedi Intera

Prijateljski meč na Meazzi

Hat-trick Lautara Martineza u 7:0 pobjedi Intera

E. Škorić

Inter je u još jednoj pripremnoj utakmici protiv niželigaša Pise slavio sa visokih 7:0.

Golijada je počela već u petoj minuti, kada je mrežu gostiju načeo Romelu Lukaku, a već u 11. minuti Gagliardini je povisio na 2:0.

U 15. minuti treći gol na meču i prvi Lautara martineza, koji u 36. i 38. minuti postiže još dva gola. U prvom poluvremenu gol je dao i Christian Eriksen. U nastavku tek jedan gol Intera, onaj Eriksonov iz 74. minute, za konačnih 7:0.

Antonio Conte je od starta izveo ovih 11: Handanovič, D'Ambrosio, Bastoni, Kolarov, Hakimi, Barella, Gagliardini, Eriksen, Perišić, Lukaku i Lautaro Martinez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kasnije su šansu dobili i neki mladi nogometaši, a Inter prvi meč u Seriji A igra narednog vikenda protiv Fiorentine na Giuseppe Meazzi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi