Burger King se našalio sa Hazardom nakon što nije došao na trening

Belgijancu očigledno ne ide

Burger King se našalio sa Hazardom nakon što nije došao na trening

S. Grebović

Muke po Edena Hazarda ne prestaju otkako je stigao u Real Madrid.

Belgijanac je u spektakularnom transferu vrijednom 150 miliona eura u ljeto 2019. godine stigao na Santiago Bernabeu iz Chelseja.

Ukoliko nastavi kao do sada, Hazard pretenduje da postane možda i najveći promašaj Real Madrida svih vremena budući da je od dolaska u Kraljevski klub odigrao 35 utakmica i postigao samo četiri gola.

To je učinak za igrača njegovih mogućnosti ispod svakog nivoa.

Doduše, imao je i velikih problema sa povredama, ali i sa kilažom zbog koje je često predmet ismijavanja, a ovaj put našao se na meti Burger Kinga.

Hazard ovog utorka nije trenirao s ostatkom ekipe što je bio povod administratorima Burger Kinga na Twitteru da napišu da je razlog njegovog izostanka možda taj jer je Belgijanac iskoristio ponudu u njihovom restoranu kojom dva hamburgera može platiti po cijeni jednog. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti