Hazard: Jedva čekam okršaj sa Conteom
FOTO: EPA

Uoči meča Belgije i Italije

Hazard: Jedva čekam okršaj sa Conteom

Belgija i Italija danas će od 21:00 sati odigrati svoju prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. 

Među onima koji sa nestrpljenjem očekuju utakmicu je i Eden Hazard, kojem će duel s 'azzurima' biti posebno interesantan jer će imati okršaj sa Antonijom Conteom koji će od sljedeće sezone voditi Chelsea.

"Jedva čekamo da počne. Osjećamo se sjajno, a vrlo dobro znamo protiv kakve reprezentacije igramo. Oni su odlični u odbrani, no imamo i mi svoje kvalitete i vjerujemo da možemo slaviti. Veselim se i igranju protiv novog trenera", izjavio je Hazard misleći na Contea. 

Italijani su jedan od favorita, iako ovaj put rekli bismo 'iz sjene'.

"Napravili smo i završne sitnice i ne skrivamo da smo jako emotivni jer ovo je posebno takmičenje za nas. Radili smo naporno i nadam se da možemo odigrati sjajnu utakmicu. Belgija je fantastična reprezentacija i neće biti lagana utakmica", izjavio je italijanski selektor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi