Hazard: Ko me plaši u Barci? Onaj što nije s ove planete

Belgijanac priznao

Hazard: Ko me plaši u Barci? Onaj što nije s ove planete

E. Čaušević

Pred ekipom Chelseaja naredne sedmice je veliki ispit jer će u okviru osmine finala Lige prvaka na svom terenu ugostiti Barcelonu.

Osmina finala ovog takmičenja donijela nam je nekoliko velikih okršaja, a jedan od njih je i duel starih rivala Chelseaja i Barcelone. Plavci nisu baš u najboljoj formi u posljednje vrijeme, ali u prošlosti su znali itekako naškoditi Kataloncima.

Chelsea svoje nade najviše polaže u Edena Hazarda koji je prva violina londonskog kluba. Belgijanac je pred okršaj s Barcelonom dao veoma zanimljivu izjavu o tome ko će biti najveća prijetnja za njegovu ekipu u dvomeču osmine finala.

"Ko me najviše plaši u Barceloni? Pa, znate da oni imaju fudbalera koji nije s ove planete. On je drugačiji i klasa iznad svih ostalih. Ipak, to nije samo jedan igrač već tim koji funkcioniše jako dobro. Ma dajte, znate već na koga mislim", rekao je Hazard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi